Gesztenyés omlett hozzávalók:

120 g főtt, áttört gesztenye

120 g porcukor

1 csomag vaníliás cukor

2 tojás

60 dkg darált mandula

olvasztott vaj vagy margarin a sütéshez

a tetejére durvára vágott dió vagy mogyoró

Gesztenyés omlett elkészítése:

A gesztenyét elkeverjük a porcukorrral és a vaníliás cukorral, majd a tojássárgájával. A tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, és óvatosan a gesztenyés masszához keverjük.

Kevés olvasztott vajjal megkent teflonban az egészet megsütjük, tálalás előtt durvára vágott dióval és mandulával megszórjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc