Gombakrémes hígpalacsinta hozzávalók:

hígpalacsinták

gomba

bors

édes fűszerpaprika

hagyma

kapor

Gombakrémes hígpalacsinta elkészítése:

Elkészítjük a palacsintákat ahogy szoktuk. Egymásra tesszük hogy puhuljanak. A gomba meg kell legyen főzve és ledarálva, hogy szinte krém legyen. A hagymát is ledaráljuk és oda tesszük olajba parolni, kevergetjük folyamatosan és csak kevés ideig tartjuk tűzön. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, majd a kaprot, levesszük a tűzről és végül a többi fűszert. Hagyjuk hűlni hogy a fűszerek megtegyék a hatásukat. Megtöltjük a palacsintákat, hogy a szélük legyen behajtva.

Egytálételnek vagy előételnek tálaljuk.

A gombakrémes hígpalacsinta receptet nenea Radu ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc