Gombakrémes hígpalacsinta hozzávalók:
hígpalacsinták
gomba
só
bors
édes fűszerpaprika
hagyma
kapor
Gombakrémes hígpalacsinta elkészítése:
Elkészítjük a palacsintákat ahogy szoktuk. Egymásra tesszük hogy puhuljanak. A gomba meg kell legyen főzve és ledarálva, hogy szinte krém legyen. A hagymát is ledaráljuk és oda tesszük olajba parolni, kevergetjük folyamatosan és csak kevés ideig tartjuk tűzön. Hozzáadjuk a gombát, összekeverjük, majd a kaprot, levesszük a tűzről és végül a többi fűszert. Hagyjuk hűlni hogy a fűszerek megtegyék a hatásukat. Megtöltjük a palacsintákat, hogy a szélük legyen behajtva.
Egytálételnek vagy előételnek tálaljuk.
A gombakrémes hígpalacsinta receptet nenea Radu ajánlotta.
0 hozzászólás