Gombás gulyás hozzávalók:

borjú hús

gomba

burgonya

hagyma

paprika

sárga répa

petrezselyem

gulyáskrém

édes piros arany

bors

olaj

víz

1 paradicsom

Gombás gulyás elkészítése:

A húst kevés olajban megpirítjuk. A hús levébe odatesszük puhulni a hagymát, répát és paprikát, amíg üveges lesz. Hozzáadjuk a gombát és azt is hagyjuk puhulni. Ha szükséges lehet hozzá időnként vizet önteni. Miután 20 percet főtt, hozzáadjuk a burgonyát is és kis tüzön, lefedve tovább főzzük. Leforrázzuk a paradicsomot, felvágjuk és hozzáadjuk a gulyáshoz. Hozzáadunk egy kiskanál végnyi gulyáskrémet és egy evőkanál piros aranyat, sót, borsot, petrezselymet és további 10 percig hagyjuk főni.

 

Magában vagy köretként tálaljuk.

A gombás gulyás receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc