Gombás makaróni tésztában hozzávalók:

400 g csőtészta

100 g vaj

100 g ementáli sajt

2 tojás

150 g gomba

Tészta

150 g vaj

150 g liszt

1 tojás

Gombás makaróni tésztában elkészítése:

Főzd meg a csőtésztát sós vízben, majd add hozzá a fél adag vajat, a reszelt ementáli sajtot, a 2 tojást és a vékonyra szeletelt gombát, amit párolj pár percig a maradék, fél adag vajban.

Ha összeadtad a tészta hozzávalóit, nyújtsd ki vékonyra, és helyezd egy tortaformába.

Öntsd rá a csőtésztás keveréket a tésztalapra és ragaszd össze a széleit tojásfehérjével, majd az étel felszínét kend meg tojássárgájával. Miután az egytálétel teteje megpirult, tálald egy kerek tányérra borítva.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc