Gombás metélt hozzávalók:

3-4 személyre

50 dkg hosszúmetélt

15 dkg gomba

fél fej vöröshagyma

5-6 szál petrezselyem

10 dkg reszelt sajt

vaj

bors

Gombás metélt elkészítése:

A hagymát reszeld le, s kevés vajon pirítsd sárgára. Add hozzá a megtisztított, apróra vágott gombát, és a hagymával párold puhára.

Sózd, borsozd, add hozzá az apróra vágott petrezselymet.

Főzd meg a metéltet, add hozzá a gombát, esetleg még egy kis vajat, s forrón, reszelt sajttal megszórva tálald.

Gombás metélt egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc