Gombás pirítós hozzávalók:

250-300 g friss gomba

2 gerezd fokhagyma

50 ml fehérbor

2 evőkanál tejföl

citromlé

bors

petrezselyemzöld

pirítós szeletek

Gombás pirítós elkészítése:

Vágd kis darabokra a gombát és párold puhára olajon. Ízlés szerint sózd, borsozd, majd keverd hozzá a zúzott fokhagymát és a bort. Hagyd a tűzön, amíg elpárolog a bor, majd add hozzá a tejfölt, pár csepp citromevet, és zárd el a lángot.

A bruschetta receptet Pica ajánlotta.

Tegyél bőven gombát a pirítósokra és díszítsd petrezselyemzölddel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc