Gombás pizza hozzávalók:

egy félig kész pizza tészta (boltban kapható)

gomba (ízlés szerint, én jó sokkal szeretem)

ketchup (de lehet pardicsom püré is, ki hogy szereti)

egy fél fej vöröshagyma

ananász (én konzervből szoktam)

pár szalámi karika

pár karika friss újhagyma

reszelt sajt

só, bors

oregáno

Gombás pizza elkészítése:

A gombát és az apróra vágott vöröshagymát először felforrósítjuk, majd olajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint.

Mikor ezzel kész vagunk, kiszedjük egy tálba és ketchupot (v.pardicsompürét) öntünk rá és összekeverjük, még egy is oregánót is szórunk bele. Majd ezzel a mártással megkenjük a pizzalapot.

Teszünk rá pár szelet szalámit, vagy kolbászt, nem túl sokat csak az íz kedvéért. Aztán pár karika friss újhagymát.

Aztán jöhet az ananász ( jó sok is lehet). Majd megszórjuk reszelt sajttal, jó bőven!

És végül oregánót szórunk a tetejére, már csak a jó illat végett is.

Bedobjuk a sütőbe és nemsokára kész is a finom, illatos pizza.

Gombás pizza egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc