Gombás puliszka hozzávalók:
kukoricaliszt a puliszkának
1 doboz gomba
1 nagy hagyma
kapor
2-3 kanál margarin
só, bors
Gombás puliszka elkészítése:
Kis olajban megsütjük a gombát. Amikor kész van, hozzáadjuk a hagymát és hagyjuk, amíg üveges lesz.
Fűszerezzük a sóval, borssal, az apróra vágott kaporral. Még hagyjuk keveset a tűzön, amíg lobban egy párat.
Elkészítjük a puliszkát, megfelelő puhára.
Egy kalácssütő tepsit margarinnal kibélelünk. Teszünk bele egy réteg puliszkát, majd rátesszük a gombát. Az egészet befedjük még egy réteg puliszkával és az előmelegített sütőbe 30 percig sütjük.
Sütés után, kivesszük a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk egy tálcára.
0 hozzászólás