Gombás töltött csirke hozzávalók:

1 bontott csirke

1 zsemle

1 tojássárgája

gomba

tej

vaj

bors

Gombás töltött csirke elkészítése:

A megtisztított gombát vágjuk apróra, s kevés vajjal pároljuk puhára. A zsemlét áztassuk tejbe; ha megpuhult, szorítsuk ki. A zsemlepépet dolgozzuk össze a tojássárgájával, egy diónyi vajjal, a kihűlt párolt gombával, sóval és borssal.

Ezzel a masszával töltsük meg a csirkét. Locsoljuk le kevés forró zsiradékkal, majd középmeleg sütőben, a kisülő zsírjával locsolgatva (esetleg néhány csepp vizet is aláöntve) süssük pirosra.

Gombás töltött csirke egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 110 perc