Gombás vagdalt hozzávalók:

50 dkg darált hús

2 zsemle

20 dkg gomba

2 tojás

szódavíz

1 sárgarépa

1 evőkanál reszelt vöröshagyma

2 evőkanál olaj

só, őrölt bors

1 kiskanál mustár

1 kiskanál pirosarany

Gombás vagdalt elkészítése:

A gombás vagdalthoz a zsemléket szódavízben megáztatjuk, a húshoz hozzáadjuk a reszelt sárgarépát, majd a tojásokat, a reszelt hagymát, meg az ízesítőket.

A zsemléket a szódavízből kiemeljük, de nem nyomkodjuk, összegyúrjuk.

Az egyik kanál olajjal kikenünk egy püspökkenyér formát, a húst belerakjuk, belenyomkodjuk a gombákat, a tetejét a másik kanál olajjal megkenjük és forró sütőben 40 percig sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc