Grande lazarinii hozzávalók:
75 g marhahús
75 g disznóhús
100 g csirkemell
4 kimagvazott meggy
egy bambusz vagy kukorica rügy
50 g gomba
50 g sajt
50 g paradicsom
20 g túrókrém
mustár
fűszerek (étízesítő, szerecsendió)
olaj
Grande lazarinii elkészítése:
Klopfold ki a 3 szelet húst és alufóliával tekerd fel hengernek a következőképpen: a marhahúst töltsd meg bambusz vagy kukorica rüggyel, a disznóhúst a meggyel, a csirkét pedig a szerecsendiós, gombás sajttal.
Forró olajban süsd meg a hengereket.
A marhahúshoz készíts piros szószt, a disznóhúshoz fehéret a csirkéhez pedig zöldet.
A piros szószt így készítsd: párolj meg 20 g hagymát, adj hozzá 50 g paradicsomot (konzerv vagy sűrített paradicsomot).
A túrós szószt úgy készítsd el, mint a carbonarat, vagy keverj össze sajtot, tejfölt és a tojássárgáját.
Oszd két részre és az egyik adagba keverj petrezselymet és kaprot (ez lesz a zöld szósz).
Grande lazarinii egyéb:
Melegen fogyasztható mogyorós burgonyával és tejföllel.
0 hozzászólás