Grande lazarinii hozzávalók:

75 g marhahús

75 g disznóhús

100 g csirkemell

4 kimagvazott meggy

egy bambusz vagy kukorica rügy

50 g gomba

50 g sajt

50 g paradicsom

20 g túrókrém

mustár

fűszerek (étízesítő, szerecsendió)

olaj

Grande lazarinii elkészítése:

Klopfold ki a 3 szelet húst és alufóliával tekerd fel hengernek a következőképpen: a marhahúst töltsd meg bambusz vagy kukorica rüggyel, a disznóhúst a meggyel, a csirkét pedig a szerecsendiós, gombás sajttal.

Forró olajban süsd meg a hengereket.

A marhahúshoz készíts piros szószt, a disznóhúshoz fehéret a csirkéhez pedig zöldet.

A piros szószt így készítsd: párolj meg 20 g hagymát, adj hozzá 50 g paradicsomot (konzerv vagy sűrített paradicsomot).

A túrós szószt úgy készítsd el, mint a carbonarat, vagy keverj össze sajtot, tejfölt és a tojássárgáját.

Oszd két részre és az egyik adagba keverj petrezselymet és kaprot (ez lesz a zöld szósz).

Grande lazarinii egyéb:

Melegen fogyasztható mogyorós burgonyával és tejföllel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc