Gundel tokány hozzávalók:

4 személyre

50 dkg bélszín

1 fej hagyma

15 dkg spárgafej

15 dkg zöldborsó

15 dkg zöldbab

10 dkg gomba

1 dl olaj

só, bors

6 tojás

metélőhagyma

sült burgonya

Gundel tokány elkészítése:

A húst ujjnyi széles csíkokra szeleteljük, majd az olajon megpárolt (finomra vágott) hagymára tesszük, egy kicsit együtt pirítjuk, majd kevés vízzel felöntjük, és puhára pároljuk.

A zöldféléket külön-külön megpároljuk sós vízben, majd leszűrjük, és a húshoz keverjük. Sózzuk, borsozzuk.

A tojásokat felverjük és a ragura öntve – nem túl szárazra – megsütjük.

Ha elkészült, megszórjuk metélőhagymával és kockára vágott sült burgonyával tálaljuk.

Gundel tokány egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc