Hagymás máj hozzávalók:

sertés máj

tej

1 nagy hagyma

olaj

rozmaring

oliva olaj

balzsamecet

bors

Hagymás máj elkészítése:

A májat tejbe áztatjuk, hidegen tartjuk. Megtörölgetjük jól a tejtöl. Vastag karikára vágott hagymát sütünk olajban, hagyjuk jól lecsorogni. A maradék olajban megsütjük a májat, vigyázat amikor beletesszük, lehet hogy csapni fog. Szószt keverünk rozmaring, oliva olaj, balzsamecet, só és bors használatával. Ha ness keverőt használunk akkor ne felejtsük el hogy olyan edényt vagy inkább poharat használjunk aminek segítségével nem fessük újra a falakat.

Ha minden kész egymásra pakoljuk az egészet és kész.

A hagymás máj receptet BD ajánlotta.

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc