Halfelfújt hozzávalók:

egy csuka vagy süllő

2 kanál vaj

2 tejbe mártott kenyérszelet

egy hagyma

4 tojás

só, bors

Halfelfújt elkészítése:

Pucold és tisztítsd meg a halat, távolítsd el a csontokat, a húsát pedig szeleteld fel. Verd habbá a két kanál vajat, majd keverd össze a két tejbe mártott kenyérszelettel, egy kevés aprított hagymával, négy egész tojással, a hallal, sóval, illetve borssal.

Helyezz egy konyharuhát úgy a tálba, hogy a szélei kiérjenek belőle. Az elkészített keveréket tedd bele, majd kösd össze a konyharuha széleit úgy, hogy az alakja kerek legyen. Hagyd főni ¾ órát és amint készen van, vedd ki a konyharuha. Vajszósszal tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc