Hangyaboly hozzávalók:

6 tojás sárgája

25 deka margarin

25 deka porcukor

1/2 deci rum

25 deka liszt

1 csg sütőpor

6 darab tojás fehérje

1 csg tortadara

A tetejére

10 deka étcsokoládé

pirított mandula pehely

Hangyaboly elkészítése:

A tojások sárgáját a cukorral és margarinnal habosra kikeverem. Majd hozzáadom a rumot lisztes sütőport és a fehérje felvert habját. Óvatosan összekeverem, hozzáöntöm a csokidarát és margarinnal kikent őzgerincformába teszem.

Ebből a mennyiségből 2 darab őzgerinc lesz. 180 fokon megsütöm. Amikor kihűlt csokival leöntöm és pirított mandulaszirommal meghintettem.

Hangyaboly egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc