Hoisin szószos csirkeszárnyak hozzávalók:

csirkeszárnyak

1 evőkanál méz

4 evőkanál hoisin szósz

3 evőkanál melegvíz

1 kissebb hagyma

3-4 nagy gerezd fokhagyma

½ kiskanál gyömbér

bors

Hoisin szószos csirkeszárnyak elkészítése:

Bepácoljuk a csirkehúst, hűtőben legalább 1 órát. Közben néha átforgatjuk. A legjobb ha éjszakára tesszük be. Egy kizsírozott sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük őket, előmelegített sütőben. A páccal néha még kenegetjük sütés közben. Grillen is meleg csinálni, itt 30 perc helyett csak 5 perc alatt kész kell legyen. Kipróbálhatjuk csirkecombokkal is, de a szárnya marad az igazi.

Én borsó körettel tálaltam.

A hoisin szószos csirkeszárnyak receptet Pansy ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc