Húsos kenyér hozzávalók:

300 g reszelt sajt vagy sós túró

300 g párizsi (sonka, sonka szalámi)

4 db keményre főtt tojás

4 db nyers tojás

3-4 evőkanál tejföl

3-4 evőkanál liszt

bors ízlés szerint

Húsos kenyér elkészítése:

Felverünk 4 tojást, hozzáadjuk a reszelt sajtot, az apró kockákra vágott párizsit, a tejfölt, lisztet, borsot, s ezt mind összekeverjük.

A kenyeres tepsit kikenjük olajjal és lisztel, belefolyatjuk a massza felét, rápakoljuk a felszeletelt főttojást, s végül ráöntjük a maradék masszát.

Behelyezzük a tepsit az előremelegített sütőbe és 20 percig hagyjuk sülni (akkor van készen ha a tészta leválik a tepsi széléről).

Húsos kenyér egyéb:

Hidegen, felszeletelve tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc