Húsos töltött gomba hozzávalók:

500 g gomba
1 csirkemell
1 cukkini
1 hagyma
1 csokor kapor
reszelt sajt

bors

Húsos töltött gomba elkészítése:

A töltött gombához a hagymát, csirkehúst, cukkinit és gombaszárakat felaprózzuk és megpároljuk. Hozzáadjuk a kaprot és ízlés szerint megfűszerezzük sóval és borssal. Kis tüzön főzzük, amíg elfő a leve. A gombákat megtöltjük ezzel a keverékkel, betesszük egy tepsibe, megszórjuk reszelt sajttal és kb 15 percig sütjük előmelegített sütőben.

Egy pohár hideg sörrel tálaljuk.
A húsos töltött gomba receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc