Jázmin rizs garnélarákkal hozzávalók:

3-4 evőkanál olaj
1 tojás kissé felverve
1 apróra vágott hagyma
2 gerezd fokhagyma összezúzva
3-4 csésze főtt jázmin rizs
350 g főtt garnélarák
1/2 csésze főtt borsó
halszósz vagy osztrigaszósz

Jázmin rizs garnélarákkal elkészítése:

Készítsd el a jázmin rizst.

Egy serpenyőbe tegyél egy kis olajat, hevítsd fel, majd öntsd bele a tojást.

Készíts egy vékony omlettet.

Vedd ki egy papírtörlőre, és miután kihűlt, tekerd fel, akár a palacsintát. Vágd vékony szeletekre.

Egy wokba tegyél 2-3 evőkanál olajat, add hozzá a hagymát és fokhagymát, majd párold meg.

Mikor megpirult a hagyma, add hozzá a rizst, a garnélarákot és borsót.

Alacsony lángon kevergesd, amíg a rizs meleg lesz. Ízesítsd halszósszal vagy osztrigaszósszal.

Jázmin rizs garnélarákkal egyéb:

Vékony szelet omlettel szolgáld fel.

A receptet Rroxana ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc