Jogászcsók hozzávalók:

20 dkg főtt, áttört krumpli

50 dkg finom liszt

15 dkg zsír

22 dkg porcukor

1 csomag sütőpor

2 darab tojás

2 evőkanál kakaó

1 csomag vanílias cukor

20 dkg barack vagy bármilyen más ízű lekvár

10 dkg mogyoró-, mandula vagy diódarabkák

Jogászcsók elkészítése:

A jogászcsókhoz a lisztet összegyúrjuk a zsirral, a főtt, áttört krumplival, a porcukorral, a sütőporral, vaníliás cukorral, 2 egész tojással, 2 evőkanál kakaóporral.

A tésztából diónyi süteménygolyókat formálunk, melyeket kissé megnyomva tepsibe tesszük.

A közepébe lyukat nyomunk és a lekvárból teszünk oda 1-1 teáskanállal a tetejere, mogyoró-, mandula- vagy diódarabkákat szórunk rá, majd közepes sütőben megsütjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc