Joghurtos tojás csorba hozzávalók:

4 tojás

1 hagyma

1 sárgarépa

1 befőttesüveg joghurt vagy savanyú tej

2 kanál rizs

ételízesítő

petrezselyemlevél

tejföl

ecet

Joghurtos tojás csorba elkészítése:

A hagymát és a sárgarépát apróra vágjuk és olajba megfuttatjuk. Ezután odatesszük a vizet és hagyjuk főni. Amikor a zöldségek félig megfőttek, hozzáadjuk a rizst. Miután a rizs megfőtt, gondosan beleütjük a tojásokat a lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a joghurtot, egy kanál ecetet és hagyjuk pár percig főni. A tűzet elzárjuk és megszórjuk a petrezselyem levelekkel és hozzáadjuk a tejfölt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc