Kacsamell gombával és balzsamecettel hozzávalók:

1 kacsamell
200 g gomba
1 lila hagyma
50 ml whiskey
50 ml balzsam ecet

bors

Kacsamell gombával és balzsamecettel elkészítése:

A húst sóval és borssal bepácoljuk. Azután egy serpenyőben kis tüzön megsütjük, amíg a bőre ropogósra sül. Kivesszük a serpenyőből, alufóliába csomagoljuk és meleg helyre tesszük. A serpenyőben levő zsíradékhoz adunk vizet és sót, majd abban pároljuk a felvágott hagymát. Hozzáadjuk a gombát és azt is puhára pároljuk. Hozzáöntjük a whiskey-t és hagyjuk, hogy elpárologjon az alkohol. Végül hozzáadjuk a balzsam ecetet.

Párolt zöldséggel tálaljuk.
A kacsamell gombával és balzsamecettel receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc