Kapros fokhagymás töltött gomba hozzávalók:

1 kg friss gomba

4 fej hagyma

1 gerezd fokhagyma

3 csokor kapor

2 csokor petrezselyemzöldje

5 tojás

olaj

Kapros fokhagymás töltött gomba elkészítése:

Először is el kell távolítani a gombák szárát, majd megtisztítjuk és egy tálba helyezzük kevés olajba. Külön edényben megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott szárakat, kicsit megsütjük,  hozzáadjuk az összetört fokhagymát, az apróra vágott kaprot és a petrezselymet.

Mikor ez kihűlt, ráütünk 4 egész tojást és elkeverjük vele. Miután ez megvan, megtöltünk ezzel minden gombát. Külön, felverünk egy tojást, és megkenjük minden gomba tetejét vele, mindezek után mehet a sütőbe.

Kívánság szerint, forrón vagy kicsit kihűlve fogyasztható.

Kapros fokhagymás töltött gomba egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc