Kapros-tejfölös sertésborda hozzávalók:

80 dkg csontos sertésborda

1 csomag kapor

40 dkg vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

1 dkg só

1,5 dl tejföl

1 dl étolaj

1 dkg finomliszt

Kapros-tejfölös sertésborda elkészítése:

Natúron sütött sertésbordát készítünk.

A kaprot, vöröshagymát, fokhagymát megtisztítjuk.

A vöröshagymát félkarikára vágjuk, kevés olajon aranysárgára pirítjuk.

Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az apróra vágott kaprot, megforgatjuk, ráöntjük a tejfölt.

Rátesszük a húsokat, átforgatjuk és 1-2 percig forraljuk.

Forrón tálaljuk rizzsel vagy sült burgonyával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc