Kapucíner torta hozzávalók:

A tésztához

30 dkg porcukor

6 db tojás

20 dkg liszt

A krémekhez:

7 dl tej

2,5 csomag vaníliás puding

35 dkg porcukor

35 dkg sütőmargarin

1 evőkanál kakaó

1 evőkanál instant kávé

A tetejére:

1,5 tábla csoki

3 evőkanál olaj

tejszínhab

Kapucíner torta elkészítése:

A tészta hozzávalóiból 6 evőkanál vízzel piskótát keverünk, és egy 26 cm-es tortaformában megsütjük.

A pudingporból a tejjel pudingot főzünk, és kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük. A két krémet hidegen összekeverjük, és robotgéppel simára dolgozzuk.

Elfelezzük, az egyikbe a kakaót, a másik felébe a kávét tesszük.

A piskótát háromfelé vágjuk, és először a kakaós, majd a kávés krémmel kenjük meg.

Tetejére gőz fölött megolvasztjuk a csokit, belekeverjük az olajat, és a tortára öntjük. A kapucíner torta tetejét tejszínhabbal díszítjük.

Kapucíner torta egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 0 perc