Karácsonyfák hozzávalók:

125 g vaj

100 g porcukor

2 tojássárgája

vanília eszencia

zöld élelmiszer színezőanyag

2 evőkanál tej

250 g liszt

Karácsonyfák elkészítése:

Kavard ki a vajat a cukorral és tojássárgájákkal, majd add hozzá az eszenciát, tejet és színezéket. A végén keverd hozzá a lisztet is. Csomagold fóliába a tésztát és tedd hűtőbe 20-30 percre. Nyújts aztán egy vastagabb lapot, vágd ki a karácsonyfaformákat, majd süsd egy kiolajozott tepsiben 20-25 percig.

Hagyd kihűlni, majd díszítsd cukormázzal.

A desszert receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc