Karfiolsaláta hozzávalók:

1 karfiol

bors

majonéz 2 tojássárgájából

2-3 evőkanál tejföl

citromlé

Karfiolsaláta elkészítése:

A salátához mosd meg a karfiolt és válaszd rózsáira. Tegyél fel sós vizet főni. Miután felforrt, tedd bele a karfiol darabokat és főzd egy kicsit (ne sokat, hogy ne veszítse el a tulajdonságait). Csepegtesd le jól a vizet és hagyd kihűlni.

Vágd apróra és keverd össze a majonézzel, sóval, borssal, citromlével és tejföllel.

A karfiol saláta receptet Pica ajánlotta.

Tálalhatod pirítóssal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc