Kaviáros falatok hozzávalók:

60 g fekete kaviár

60 g vörös kaviár

80 g vaj

40 g vöröshagyma

100 g szardínia

80 g citrom

200 g kígyóuborka

120 g paradicsom

200 g franciakenyér vagy óriáskifli

Kaviáros falatok elkészítése:

A szardíniát törjük át finom szitán, és keverjük ki puha, de nem olvasztott vajjal, a reszelt vöröshagymával, a citromlével és lazán keverjük hozzá a kétféle kaviárt.

Csomagoljuk be alufóliába úgy, hogy 2-3 centiméter átméroju hengert kapjunk. Tegyük a jégszekrénybe, hogy megdermedjen.

Amíg a jégszekrényben hul, a paradicsomot meghámozzuk, 3-4 mm vastagra vágjuk. Az uborkát megmossuk és szintén felszeleteljük.

Tálalás elott elkészítjük a pirítóst, a kaviáros szardíniát a fóliából kivéve felszeleteljük.

A pirítósra tesszük a felszeletelt uborkát, paradicsomot, majd a kaviáros karikát, legvégül a hámozott citromszeleteket.

Kaviáros falatok egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc