Kebab hozzávalók:

500 gr csirkemell

3 db burgonya

1 paradicsom

200 gr vegyes saláta

2 db retek

2 ek olaj

fűszerek

Kebab elkészítése:

A csirkemellet csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük, fűszerezzük – sóval, borssal, pirospaprikával és 2 evőkanál olajat öntünk a csirkemellre. Jól összevegyítjük, hagyjuk 30 percet pihenni az olajban és a fűszerkeverékben (én nem hagytam, de úgy is nagyon finom volt). Tepsibe helyezzük és elkezdjük sütni (akkor van kész, mikor egy kicsit barnás a csirkemell, nem kell elégetni). Mikor kész a csirkemell megsütöm a sült krumplit és sajtot reszelek rá. A salátát tányérba helyezem és melle a csirkemellet és a sült krumplit, majd tesztes szerint díszítem (akár fokhagyma szósszal is leönthetem).

Jó étvágyat!

Kebab egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc