Kebab hozzávalók:
500 gr csirkemell
3 db burgonya
1 paradicsom
200 gr vegyes saláta
2 db retek
2 ek olaj
fűszerek
Kebab elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük, fűszerezzük – sóval, borssal, pirospaprikával és 2 evőkanál olajat öntünk a csirkemellre. Jól összevegyítjük, hagyjuk 30 percet pihenni az olajban és a fűszerkeverékben (én nem hagytam, de úgy is nagyon finom volt). Tepsibe helyezzük és elkezdjük sütni (akkor van kész, mikor egy kicsit barnás a csirkemell, nem kell elégetni). Mikor kész a csirkemell megsütöm a sült krumplit és sajtot reszelek rá. A salátát tányérba helyezem és melle a csirkemellet és a sült krumplit, majd tesztes szerint díszítem (akár fokhagyma szósszal is leönthetem).
Jó étvágyat!
0 hozzászólás