Kínai kalandok hozzávalók:
grillen sült gombák
szeletelt sárgarépa
keresztbe vágott zöldhagyma
vörös káposzta
piros paprika
kapor
sós savanyú uborka
í evőkanál édes mustár
szója szósz
édes fűszerpaprika
fokhagyma szósz
Kínai kalandok elkészítése:
Olajban megpároljuk az buorkát, míg színt változtat. Hozzáadunk egy kicsi vizet, mustárt, szóka szószt, fűszerpaprikát és a fokhagyma szószt. Folyamatosan kevergetjük és utánna félre tesszük, hogy majd ezt adjuk az étel mellé. 1 csepp olajban forgatjuk a zölségeket folyamatosan, hozzáadjuk a grillezett gombát és ezzel is forgatjuk.
Az uborkás szósszal tálaljuk és élvezzük ezt a különleges, kínai egytálételt.
A kínai kalandok receptet nenea Radu ajánlotta.
0 hozzászólás