Kínai kalandok hozzávalók:

grillen sült gombák

szeletelt sárgarépa

keresztbe vágott zöldhagyma

vörös káposzta

piros paprika

kapor

sós savanyú uborka

í evőkanál édes mustár

szója szósz

édes fűszerpaprika

fokhagyma szósz

 

Kínai kalandok elkészítése:

Olajban megpároljuk az buorkát, míg színt változtat. Hozzáadunk egy kicsi vizet, mustárt, szóka szószt, fűszerpaprikát és a fokhagyma szószt. Folyamatosan kevergetjük és utánna félre tesszük, hogy majd ezt adjuk az étel mellé. 1 csepp olajban forgatjuk a zölségeket folyamatosan, hozzáadjuk a grillezett gombát és ezzel is forgatjuk.

Az uborkás szósszal tálaljuk és élvezzük ezt a különleges, kínai egytálételt.

A kínai kalandok receptet nenea Radu ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc