Kolbásszal töltött hagyma hozzávalók:

6-8 fej hagyma

20 dkg kolbász

1 csésze rizs

2 meghámozott paradicsom

őrölt bors

1 csésze olaj

Kolbásszal töltött hagyma elkészítése:

Megmossuk a kolbászt, megszárítjuk, apró darabokra vágjuk, majd a forró grillen megsütjük. A hagymákat 6 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük.

A végeket lefaragjuk és kivájjuk a közepét. Megfőzzük a rizset és összekeverjük a paradicsom szeletekkel, sóval és borssal.

A kolbász darabkákat a rizsre helyezzük.

Megtöltjük a hagymákat, egy kivajazott tűzálló tálba helyezzük, meglocsoljuk olajjal és 30 percig sütjük (sütőben).

Kolbásszal töltött hagyma egyéb:

A hagymákat melegen, édeskés paradicsomszósszal vagy tejföllel fogyasztjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc