Könnyen elkészíthető töltött gomba hozzávalók:

10-15 darab nagyobb csiperkegomba

100-150 g füstölt oldalas

1 nagyobb kápia paprika

50 g zsírosabb felvágott

1 tubus sajtkrém

Könnyen elkészíthető töltött gomba elkészítése:

Hámozzuk meg a gombákat, és szakítsuk le a száraikat. Az oldalast felkockázzuk, és minden gombakalapba  kb. 4-5 darabot helyezünk.

A következőkben a paprikát kockázzuk fel és rakjuk a gomba belsejébe, majd a szalámival  is hasonlóan járunk el. Vágunk egy apró rést a sajtkrém tubusán, majd minden gombára nyomunk egy adagt a sajtkrémből.

Az immár töltött gombákat egy sütőedénybe rakjuk át és 20-25 percre sütőbe helyezzük.

Amikor a gomba vizet ereszt, úgy 15 perc után, leöntjük róla és visszarakjuk a sütőbe még 15 percre.

Könnyen elkészíthető töltött gomba egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc