Könnyű marcipános diórolád hozzávalók:

6 tojás

12 dkg cukor

12 dkg liszt

3 dl tej

8 evőkanál cukor

1 tasak vaníliás pudingpor

1 teavaj

40 dkg marcipán

20 dkg darált

pörkölt dió

pici rum

Könnyű marcipános diórolád elkészítése:

A tojásból, a cukorból és a lisztből vékony piskótát sütünk. A tejből a cukorral és a pudingporral sűrű pudingot főzünk, a teavajjal kikavarjuk. A marcipánt a dióval összegyúrjuk. A piskótát a krém felével megkenjük, erre rátesszük a kinyújtott marcipánt. Ráterítjük a krém másik felét és feltekerjük. Marcipán krémmel és málnával díszíthetjük.

marcipános diórolád receptet Alice ajánlotta.

Könnyű marcipános diórolád egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc