Korianderes mexikói húsdaráló hozzávalók:

1/3 csésze almaborecet

1/3 csésze borecet

1/3 csésze olívaolaj

1/3 csésze aprított koriander/ klasszikus petrezselyem

6 gerezd aprított fokhagyma

1 db zöldcitrom/citrom leve

2 evőkanál kömény

1 evőkanál egész bors

Korianderes mexikói húsdaráló elkészítése:

A pác akkor lesz tökéletes, ha egy napig állni hagyjuk, és csak ezután helyezzük bele a húst, mely szinte bármilyen lehet. Ha marhát, sertést vagy bárányt készülünk sütni, akkor a pácolási idő 6-, szárnyasok esetében 4-, míg hal készítése előtt 1 óra. A pikáns öntettel pácolt húsokhoz pikáns köret illik, amely lehet friss retek, újhagyma Globus Ínyenc mártással nyakon öntve.

Korianderes mexikói húsdaráló egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 240 perc