Korpaciberében főtt káposzta hozzávalók:

2-3 friss káposzta
1 hagyma
1 paprika
1 l korbacibere
paradicsomlé
zöld kapor

bors
1 evőkanál olaj
1 csésze víz

Korpaciberében főtt káposzta elkészítése:

A hagymát és paprikát olajban pároljuk. Hozzáadjuk a káposztát, vizet és közepes tüzön hagyjuk főni. Mikor összeesett és megpuhult a káposzta, hozzáadjuk a paradicsomlevet és korpaciberét, majd lefedjük és kicsi tüzön kb másfél órát hagyjuk főni. Ízlés szerint adunk hozzá sót és borsot, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot és még hagyjuk kicsit főni.

Puliszkával és friss kolbásszal tálaljuk.
A korpaciberében főtt káposzta receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 130 perc