Krumplis gombapaprikás hozzávalók:
kb 1 kg friss gomba
3-4 burgonya
1-2 hagyma
100 ml olaj
1 evőkanál pirospaprika
1 teáskanál koriander
1 teáskanál liszt
só, bors
Krumplis gombapaprikás elkészítése:
Vágd a gombákat négybe, majd párold meg olajban a felaprózott hagymával együtt.
Mikor kieresztették a levüket, adj hozzá lisztet és 2-3 csésze vizet.
A burgonyát vágd kockára, majd tedd bele ezt is.
Ízesítsd korianderrel és pirospaprikával.
Hagyd főni, amíg megpuhul a burgonya és elpárolog a lé egy része.
Fűszerezd a gombapaprikást sóval és borssal.
Krumplis gombapaprikás egyéb:
Felszolgálhatod sült kolbásszal vagy puliszkával.
A gombapaprikás receptet droopina ajánlotta.
0 hozzászólás