Kukoricával és tonhallal töltött burgonya hozzávalók:

2 adaghoz

2 fehér burgonya, darabonként 200 g

50 g vaj

1 olajos tonhalkonzerv (175 g)

100 g főtt kukorica

egy citrom leve

Kukoricával és tonhallal töltött burgonya elkészítése:

Mosd meg a burgonyát és csavard be alufóliába. Melegítsd elő a sütőt, tedd be sütni és hagyd 1 óra 15 percet megfelelő tűzön sülni.

Eközben keverd össze a kukoricát a hallal és sózd ízlés szerint. Add hozzá a citrom levet és keverd jól össze. Szedd ki a fóliából a burgonyát, de ne hámozd meg.

Vágd hosszában félbe és tölts bele 25 g kukoricás tonhalsaláta masszát.

Kukoricával és tonhallal töltött burgonya egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc