Laboda csorba hozzávalók:

½ kg laboda

1 liter korpacibere

1 fej hagyma

só, bors

kevés fokhagyma

leostyán

1 tojássárgája

10 dkg tejföl vagy joghurt

Laboda csorba elkészítése:

A csorba elkészítéséhez a labodát alaposan mosd meg hideg vízben, szakítsd le a fiatalabb leveleket, aprítsd fel és az apróra vágott hagymával 1-2 liter vízbe tedd fel főni.

Hagyd 30 percet főni, keverj bele ételízesítőt, egy késhegynyi borsot és 2-3 kanál olajat.

Savanyítsd külön felforralt korpaciberével ízlés szerint, ízesítsd tejföllel és a tojássárgájával és tehetsz bele 3-4 gerezd foghagymából készült öntetet is.

Laboda csorba egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc