Laskagomba száraztésztával hozzávalók:

körülbelül fél kiló gomba

1 hagyma

20 dkg tejföl

1 kanál vaj

3-4 kanál tej

1 kanál liszt

reszelt mozzarela

4-5 apróra vágott fokhagyma cikk

só, bors

minél több petrezselyemzöld

Laskagomba száraztésztával elkészítése:

A hagymát megpirítjuk, majd beletesszük a gombákat. Hozzáadjuk a lisztet és együtt pirítjuk egy kis ideig. Hozzáadjuk a tejfölt és a tejet és folyamatosan kavarjuk, míg szósz lesz belőle.

Levesszük a tűzről és hozzáadjuk a fokhagymát és a petrezselyemzöldet. A száraztésztát megfőzzük, leszűrjük, és kis vajat teszünk hozzá. Együtt tálaljuk. Nagyon finom vegetáriánus egytálétel.

A laskagomba másnéven: pleurotus gomba.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc