Lucullus bélszín gazdagon tálalva hozzávalók:

8 szelet bélszín

8 szelet 10 dkg-os libamáj

0,5 kg csiperkegomba

10 dkg kolozsvári szalonna

1 fej vöröshagyma

1 zöldpaprika

1 paradicsom

8 db fürjtojás

só, bors

fokhagyma

Lucullus bélszín gazdagon tálalva elkészítése:

Az apró kockákra vágott kolozsvári szalonnát, vöröshagymát, gombát medinszteljük.

A végén zöldpaprikát darabolunk bele és sóval, borssal, fokhagymával fűszerezzük. Félretesszük.

Az előző este olajba bepácolt bélszín szeleteket kevés olajon megsütjük. A libamájat is megsütjük ugyanabban az olajban. Pici sóval borssal ízesítjük.

Lucullus bélszín gazdagon tálalva egyéb:

Ovális tálcára tesszük a bélszín szeleteket, rá a ledinsztelt gombát, kanállal elsimítjuk, s erre helyezzük a libamájat.

A főtt fürjtojásokat kettévágva a tetejére tesszük.

Párolt zöldséggel, burgonyakörettel, zöldsalátával szervírozzuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 120 perc