Máj, kolbász és német sör hozzávalók:

német fehér kolbász

német fehér sör

marhamáj

hagyma

fokhagyma

csípős paprika

bors

csipet barna cukor

vaj

bor

Máj, kolbász és német sör elkészítése:

A sós hagymát borban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a paprikát és a májat. Ha átszíneződött felöntjük borral és egy kis vajat is teszünk bele, megszórjuk frissen őrölt borssal. A kolbászt megsütjük, ha nem találunk fehér kolbászt akkor vegyünk két másik fajtát, az egyik legyen pikáns.

A májat natúr burgonyával és savanyú uborkával tálaljuk. E mellé tesszük a kolbászt mustárral. Ne felejtsük a hűtőben a sört!

A máj, kolbász és német sör receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc