Majonézes padlizsán hozzávalók:

1 kg padlizsán

2 tojás

2 dl olaj

1 kis fej hagyma

ecet vagy citromlé ízlés szerint

Majonézes padlizsán elkészítése:

A padlizsánokat megsütjük, lehúzzuk az égett héjat róluk és egy fa késsel teljesen összezúzzuk.

A két tojasból és olajból majonézt kavarunk és elkeverjük a pépre zúzott padlizsánnal.

Beletesszük az apróra vágott hagymát, sózzuk, ecetezzük ízlés szerint.

Behűtjük majd kenyér szeletekre kenve zöldpaprika darabkákkal fogyasztjuk.

Majonézes padlizsán egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc