Mascarpone krémes málna fagyi hozzávalók:

300 g málna

200 g mascarpone

50 g cukor

200 g tejföl

vanília aroma

Mascarpone krémes málna fagyi elkészítése:

A málnát összetörjük cukorral és pürét készítünk belőle. Ha zavarnak a magok akkor szürjük le ezt a pürét. A cukrot adagoljuk ízlés szerint, vagy akár mézet is használhatunk.

A pürére önrjük a tejfölt, a mascarpone krémet, a vanília aromát és homogénizáljuk. Az egészet egy edénybe öntjük és méjhűtőbe rakjuk. 30 perc múlva kiszedjük és jól megkavarjuk, akár összemixerelhetjük. 2-3 óra alatt minden félórában ezt megismételjük. Így lesz egy igazán finom, légy fagyi az asztalunkon haszontalan jég nélkül.

Friss gyümölccsel és mentalevelekkel dekoráljuk.

A mascarpone krémes málna fagyi receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc