Mascarponés eper kocka hozzávalók:

4 tojásos piskóta lapot sütöttem

A krém hozzávalói

3 deci tejszín

1 doboz mascarpone

5 deka porcukor1 csg vaníliás pudingpor

5 deci tej

2 kanál cukor

20 deka eper

A tetejére

4-5 nagyobb szem eper

2 deci tejszín

3-4 deka cukor

Mascarponés eper kocka elkészítése:

A pudingot a tejjel cukorral felfőzöm és kihűtöm, ha már nem meleg hozzáadom a mascarponét és habosra kikeverem. A tejszínt habbá verem és a krémmel összekeverem. A lapokat megtöltöm és a krémbe apróra vágott eper darabokat teszek. A tetejére az epret összemixelem, és a felvert tejszínnel összekeverem, és a felső lapot feldíszítem.

Muffin papíron tálalom.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc