Mascarponés eper kocka hozzávalók:
4 tojásos piskóta lapot sütöttem
A krém hozzávalói
3 deci tejszín
1 doboz mascarpone
5 deka porcukor1 csg vaníliás pudingpor
5 deci tej
2 kanál cukor
20 deka eper
A tetejére
4-5 nagyobb szem eper
2 deci tejszín
3-4 deka cukor
Mascarponés eper kocka elkészítése:
A pudingot a tejjel cukorral felfőzöm és kihűtöm, ha már nem meleg hozzáadom a mascarponét és habosra kikeverem. A tejszínt habbá verem és a krémmel összekeverem. A lapokat megtöltöm és a krémbe apróra vágott eper darabokat teszek. A tetejére az epret összemixelem, és a felvert tejszínnel összekeverem, és a felső lapot feldíszítem.
Muffin papíron tálalom.
0 hozzászólás