Mazsolás házi csoki hozzávalók:

250 g cukor

150 ml víz

250 g tejpor

2-3 kanál kakaó

150 g vaj

rum aroma

mogyoró

mazsola

 

Mazsolás házi csoki elkészítése:

Felforraljuk a cukrot a vízzel, míg egy vastag szirupot kapunk. Belerakjuka  vajat és kavargatjuk míg ez elolvad. Az egészet lassanként ráöntjuk a tejporral összekevert kakaóra. Erőteljesen kavargatjuk. Hozzáadjuk a rum aromát is és a mazsolát, mogyorót stb.

Tepsibe simítjuk az egészet és 4-5 órára hűtőbe tesszük.

A házicsokit desszertként tálaljuk.

A mazsolás házi csoki receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc