Mézes datolyás csók hozzávalók:

2 tojásfehérje

2 evőkanál víz

1 dl méz

10 dkg kesudió darálva

10 dkg apróra vágott datolya

1 csomag vaníliás cukor

1 citrom reszelt héja

5 dkg porcukor

Mézes datolyás csók elkészítése:

A tojásfehérjéből és a vízből kemény habot verünk. Folytonos keverés közben apránként beleadagoljuk a felmelegített mézet és tovább keverjük.

A ledarált kesudiót és apróra vágott datolyát, citromhéjat, cukrot könnyedén a habba keverjük.

A tepsit kikenjük és kiskanállal apró csókokat rakunk rá.

A desszertgolyókat langyos sütőben sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc