Mustáros disznó hozzávalók:

4 személyre

1 kg karaj vagy comb

1 fej vöröshagyma

10 dkg zsiradék

1,5 dl tejföl köménymag

2-3 kanálnyi mustár

Mustáros disznó elkészítése:

A húst süsd meg egyben. Majd vedd ki, némi pihentetés után szeleteld fel, s tedd egy tűzálló tálra. Ha a sütőedényben túl sok a zsiradék, akkor a felesleget öntsd le (egy félujjnyinál több ne maradjon).

A maradékban keverd el a mustárt, add hozzá a tejfölt, és forrald össze.

Ezt a mártást öntsd rá a húsra, s tedd a tálat néhány perce forró sütőbe.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc