Mustáros-gombás csirkehús hozzávalók:

1 kg csirkemell

0,5 kg gomba

0,5 liter tejföl

mustár

só, bors

Mustáros-gombás csirkehús elkészítése:

A csirkemellet felszeleteljük, vékonyra kiklopfoljuk és besózzuk. Ezután mindkét oldalukat megkenjük mustárral, és lisztbe forgatjuk.

A szeletek mindkét oldalát kevés olajon elősütjük, majd a visszamaradt fűszeres olajban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, és rászórjuk a cikkekre vágott gombát.

Sóval, borssal ízesítjük, készre pároljuk, majd pedig belekeverjük a tejfölt.

A hússzeleteket egy jénai tálba rétegezzük a tejfölös gombával, úgy, hogy a tetejére gomba kerüljön.

Lassú tűzön 40 percig sütjük.

Köretként galuskát adunk hozzá.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc