Mustáros hús hozzávalók:

8 szelet sertéskaraj

1 csomag makaróni

2 pohár tejföl

mustár

só, bors

olaj a sütéshez

Mustáros hús elkészítése:

A mustáros húshoz a karajt kiverjük és sóval borsal füszerezzük. Kevés olajon serpenyőben hirtelen megsütjük a husokat és félre tesszük. A makarónit sós vízben megfőzzük és leszürjük. A visszamaradt olajba két evőkanál mustárt és tejfölt teszünk és mártást készítünk belölle.

A sertéshúst tepsibe tesszük és ráöntjük a mártást és a főtt makarónit. A visszamaradt tejfölbe keverünk még izlés szerint mustárt és ezt a makaróni tetejére simitjuk. Sütőben készre sütjük. A tetejének szép pirosnak kell lennie.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc