Mustáros sertésborda hozzávalók:

8 szelet rövidkaraj

csípős mustár

2 dl tejföl

5 dkg margarin

só, bors

Mustáros sertésborda elkészítése:

A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük és vékonyra kiverjük. Mindkét oldalukat besózzuk, megborsozzuk és az egyik felüket vastagon megkenjük a mustárral.

A margarint felforrósítjuk és a húsok natúr felét megsütjük. A szeleteket megfordítjuk és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.

A húsokat tálra szedjük, a pecsenyelevet megtejfölözzük és így kínáljuk hozzá.

Mustáros sertésborda egyéb:

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc